Общи условия за ползване на интернет магазин muren.bg:

Сайтът www.muren.bg e собственост на „МЮРЕН АКСЕСЪРИ” ЕООД
Със седалище и адрес: гр.София, ул. Тодор Каблешков 39

Всеки посетител на сайта има право да зарежда съдържание и да разглежда продукти единствено за лична употреба, с нетърговска цел. Използването на публикувани в този сайт снимки и текстове за друг тип употреба или в други сайтове е забранено.

Със своята регистрация, влизане в сайта или регистриране на поръчка, потребителят се съгласява с Общите условия за използване на електронния магазин muren.bg. Потребителят предоставя доброволно личните си контакти и данни за целта на дейността на сайта- регистриране на поръчки и извършване на продажби, изпращане на рекламни материали и уведомяване за текущи промоции, уточняване и потвърждаване на доставки и т. нт.

muren.bg си запазва правото да променя Общите условия за използване на сайта, съобразно промяна в конюнктурата или при промяна на законите и наредбите в Република България.

При установяване на недобронамерено използване на сайта, muren.bg си запазва правото да блокира достъпа на даден потребител.

muren.bg не предоставя личните данни и контакти на потребителите си на трети лица и страни.

Моля, прочетете общите условия на сайта, преди да използвате услугите му, за да се убедите, че правата Ви и личните Ви данни са защитени!

Поръчка, доставка, цена на доставка и начин на плащане:

Всички посочени цени на стоките в сайта muren.bg са крайни и са с включен ДДС.

Можете да направите поръчка чрез muren.bg или бърза поръчка по телефона на 0879 062 402.

Всяка поръчка се обработва и изпраща на клиента в рамките на 1 до 3 работни дни. При необходимост от уточняване на детайли, срокове или наличност по дадена поръчка, член от екипа на сайта се свързва с клиента за уточняване и потвърждение.

Доставките в България се извършват с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy.

Цени на доставка с ценови праг:

За поръчки над 75лв.- БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ или Speedy.

За поръчки над 100лв.- БЕЗПЛАТНА доставка до адрес по желание на клиента.

Цени за стандартна доставка:

ЕКОНТ: според актуалните тарифи на куриерската фирма

Speedy: според актуалните тарифи на куриерската фирма

При отказ от пратката по независещи и непричинени от muren.bg причини, клиентът заплаща стойността на доставката в двете посоки.

Плащането на поръчаните изделия се извършва единствено чрез наложен платеж.

Връщане, рекламации:

В съответствие с чл. 55 от ЗЗП всяка стока, поръчана и закупена от сайта muren.bg, може да бъде върната от клиента или заменена в 14-дневен срок от датата на получаване.

Необходимо е изделието да е в оригиналната си опаковка, да не е с нарушена цялост, да не е използвано, да е в изряден търговски вид и придружено от издадената касова бележка.

Транспортните разходи за връщане или замяна на изделие са за сметка на купувача.

За информация, помощ и уточнения по връщането на изделието и получаване на заплатената за него сума обратно, моля свържете се с представител на muren.bg на посочените телефон или електронна поща!

След установяване на доброто търговско състояние на изделието, съобразно изискванията на сайта, клиентът получава заплатената от него сума в рамките на 14 дни.

На рекламации подлежат стоки с производствен дефект, с нарушена функционалност или пратки с установени липси или липсващи части.

В съответствие с чл.123 от ЗЗП всеки потребител, установил някой от гореспоменатите факти, има право да предяви рекламация.

При подаване на рекламация клиентът задължително прилага документите, необходими за удостоверяването на искането му:

• Касова бележка.

• Протокол или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с обявеното и договореното.

• Други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Транспортните разходи за придвижване на стоки с установени причини за рекламация се поемат от muren.bg.

Гаранции, сертификати:

Всички колекции бижута, предлагани в сайта muren.bg са селектирани и са с най- високо качество за сегмента си.

Всяко бижу е с придружаващ сертификат, съдържащ информация за произход и качество на материалите, както и съвети за най- щадяща употреба.

Бижутата от Медицинска стомана са с гаранция 2 години.

Гаранцията не покрива недобросъвестно използване, опити за ремонт, извършен от неупълномощени лица, следи от физически или химични действия, липсващи части.

Решаване на спорове, надзорни органи:

Ние от muren.bg винаги сме се стремили да удовлетворим максимално добре всеки клиент със специфичното му търсене. Винаги сме насреща да решим всеки проблем по възможно най- добрия начин за потребителя.

При възникнал спор и невъзможност да стигнем до взаимно удовлетворение и справедливо решение на даден казус, законът дава възможност на клиента да се обърне към:

• Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София, ул. Цветан Лазаров 2
Тел. 02/ 940 20 46
Email: kzld@government.bg; kzld@cpdp.bg
Web: http://www.cpdp.bg

• Комисия за защита на потребителите
Адрес: гр. София, пл. Славейков 4A, eт. 3, 4, 6
Тел. 02/ 980 2524
Web: https://kzp.bg/